RF-Solutions Hungary Kft. - Rojaflex
Főmenü
Almenü 
 
 

      

 

 
 

Elektronikus végállású rádiós csőmotorok


Az ELFI- szériás csőmotorjaink, elektronikus végállású motorok beépített rádióvevővel.
Minden motor rendelkezik extra érzékeny lefagyás és blokkolás érzékelővel illetve visszanyító funkcióval mindkét irányban. Az akadályérzékelő funkcióhoz nem szükséges merev felfogató, vagy feltolásgátló használata! Példa a mükődésre:
A redőny le irányú mozgás közben akadályba ütközik. Azonnal megáll és a visszanyitó funkciónak köszönhetően irányt vált és elindul felfelé kb 15-20 cm-t. Így szabaddá teszi az akadály. Fordított esetbem ugynígy, ha például a leengedett redőnypalást télen lefagy, elindítjuk felfelé, a redőny nem mozdul, a motor azonnal leáll, és a visszanyitásnak köszönhetően, irányt vált és a megfeszült palástot visszaengedi.
A beépített rádióvevőnek köszönhetően, Ön kényelmesen és azonnal, vezérelheti motorjait távirányítóval, fali rádióadóval, elkerülve a vezetékeléssel járó kellemtlenségeket. Kompatibiles: minden ROJAFLEX távirányítóval és rádióadóval. A két irányú kommunikáció által a motor állapotjelentést tud küldeni. Így akár a (kijelzős) távirányítón is ellenőrizheti redőnye pozícióját. Egyidejűleg egy fali kapcsoló rákötésére is van lehetőség.

ELFIS-13/14

35 mm-es csőmotor
 

ELFIM-10/15

45 mm-es csőmotor
 

ELFIM-20/15

45 mm-es csőmotor
 

ELFIM-30/15

45 mm-es csőmotor
 

ELFIM-40/15

45 mm-es csőmotor
 Copyright RF-Solutions Hungary Kft. 2012-2019